Advies op maat Ruime voorraad Uitsluitend A-merken Growcenter-Noord Tuinbouwmaterialen Terraria & paludaria Polijsterweg 8d Tel: 020-3542769 growcenter.noord@gmail.com
Nederlands English

Ruck RK125LS Buisventilator 4 speed 330m3

terugvolgende
€ 125,00

Ruck RKS125L buisventilator met vier standen heeft een cappaciteit van 330 m3 per uur. Flensmaat 125 mm. Bij tegendruk 100Pa, 250m3/h. 65 Watt, 0,3 A.

De Ruck RK buisventilatoren zijn uitgevoerd met een slagvaste kunststoffen behuizing. De middenzijde van deze behuizing is achthoekig om zodoende de montage van de buisventilator makkelijker te maken en deze te stabiliseren tijdens het gebruik. De ronde aansluitflenzen van deze ventilatoren zijn voldoende van lengte en stevigheid om er het gebruikte hulpstuk op een deugdelijke manier op aan te sluiten.

De lagers zijn natuurlijk onderhoudsvrij en van een uitzonderlijk harde staalsoort vervaardigd. De schoepen van de ventilator zijn dubbel uitgevoerd zodat er ten allen tijde, dus ook met flinke tegendruk en lange afstanden, voldoende druk opgebouwd wordt om de lucht goed te kunnen aan- of afvoeren.

De schoepen van de ventilator zijn vervaardigd van een zeer harde kunststof soort, dit heeft als voordeel dat de gehele ventilator niet al te zwaar van gewicht is en de schoepen niet kunnen doorbuigen bij langdurige en zware belasting. Ook is het schoepenwiel uitgelijnd waardoor deze ventilatoren vrijwel trillingsvrij zijn.

    Er zijn (nog) geen klantbeoordelingen van dit product. Wees de eerste!

    Beoordeling schrijven

Er is helaas nog geen zoekhulp beschikbaar voor dit product.


Geen Buisventilator gevonden die u zocht? Probeer: Ruck RK125LS Buisventilator 4 speed 330m3