Advies op maat Ruime voorraad Uitsluitend A-merken Growcenter Noord Kweekbenodigheden & Plantenvoeding Tel: 06-44274761 growcenter.noord@gmail.com
Nederlands English

Sensizym Advanced Nutrients 1 liter

terugvolgende
€ 32,50

SensiZym, met een stabiele houdbaarheidsduur van 18 maanden (in tegenstelling tot concurrerende samenstellingen), is een superconcentraat van meer dan 80 enzymen, die ieder een specifieke functie vervullen in de verbetering van de groei van de plant en het wortelstelsel.

Sommige enzymen helpen het water te katalyseren en vergemakkelijken de gang van elementen naar bepaalde locaties. Andere enzymen versnellen het regulerende proces van de plant of helpen bij de celdeling. Wat enzymen in luttele seconden of minuten kunnen, duurt bij normale plantfuncties dagen of weken. Concurrerende producten bevatten 12 enzymen of minder.

De activiteiten van SensiZym beslaan bovendien drie vlakken meer dan de naaste concurrent. SensiZym breekt dode wortelmassa's, zetmeel, koolhydraten en voedingsstoffen af. Daardoor wordt de groei van de plant versneld en de aanwas van heilzame bacterien bevorderd. Concurrerende enzymenproducten breken uitsluitend dood wortelmateriaal af. SensiZym katalyseert echter de totale ontwikkeling van plant en wortel.

    Er zijn (nog) geen klantbeoordelingen van dit product. Wees de eerste!

    Beoordeling schrijven

Er is helaas nog geen zoekhulp beschikbaar voor dit product.

Advanced Nutrients heeft een lijn ontwikkeld van meer dan 70 producten die specifiek gericht zijn op de teelt van dichotomische korte dag planten. Deze producten omvatten de nieuwste ontdekkingen op het gebied van het volledige spectrum aan macro- en microvoedingsmiddelen, aminozuren, hormonen, vitaminen, enzymen, gist en gistextracten, microben en nuttige bacterien en schimmels.

Advanced Nutrients levert tevens natuurlijke producten voor de bestrijding van insecten, schimmels en bacterien


Geen Advanced Nutrients gevonden die u zocht? Probeer: Sensizym Advanced Nutrients 1 liter