Advies op maat Ruime voorraad Uitsluitend A-merken Growcenter-Noord Tuinbouwmaterialen Terraria & paludaria Polijsterweg 8d Tel: 020-3542769 growcenter.noord@gmail.com
Nederlands English

BAC Starterspakket Klein

terugvolgende
€ 25,50

Deze starterskit bestaat uit de volgende voeding:

  • 250 ml Biologische groeivoeding
  • 500 ml Biologische bloeivoeding
  • 250 ml Biologische PK booster Biologische Groeivoeding.

De biologische groeivoeding zorgt voor het optimaal bouwen van het skelet, de wortels/wortelharen, groeischeuten en bladeren van uw gewas. Meegeven tot en met de eerste week van de bloeiperiode. Dosering: 1-2 ml / 1 liter water.

De biologische bloeivoeding zorgt voor het optimaal aanmaken van de bloemen en suikers in uw gewas. Dit kan elke dag meegegeven worden. Dosering:2-3 ml / 1 liter water.

De biologische PK booster zorgt voor het explosief produceren van suikers in uw gewas en verbetert de smaak, geur en kwaliteit van uw eindproduct.  Dosering: 1-3 ml / 1 liter water.

    Er zijn (nog) geen klantbeoordelingen van dit product. Wees de eerste!

    Beoordeling schrijven

Er is helaas nog geen zoekhulp beschikbaar voor dit product.

Klanten die dit artikel kochten, kochten ook

De complete nieuwe voedingslijn van B.A.C is speciaal ontwikkeld voor alle kwekers die zonder zorgen en minder geld, een betere oogst willen produceren. B.A.C werkt met een gedeeltelijke 99,9% biologische voeding om de biologische smaak aan het eindproduct te behouden. En om maximaal gewicht te produceren levert B.A.C. een sterk geconcentreerde chemische hoofdvoeding. Dit betekent uiteindelijk een maximale opbrengst en een zeer goede kwaliteit van het eindproduct.


Geen B.A.C. Voeding gevonden die u zocht? Probeer: BAC Starterspakket Klein