Advies op maat Ruime voorraad Uitsluitend A-merken Growcenter-Noord Tuinbouwmaterialen Terraria & paludaria Polijsterweg 8d Tel: 020-3542769 growcenter.noord@gmail.com
Nederlands English

SMS Com Switchbox Compleet 2x600W

terugvolgende
€ 199,95

De SMSCOM Switchbox All-in-one is een compleet stuurapparaat voor lampen, kachel en ventilatoren. Afhankelijk van de uitvoering zijn 2 of 4 lampen van maximaal 600Watt te schakelen met deze box. De toegevoegde Digitale FanController maakt het mogelijk om 2 ventilatoren van in totaal maximaal 1200Watt aan te sturen. De bediening van de SMSCOM Switchbox is vertrouwd analoog terwijl de besturing digitaal is en biedt voordelen ten opzichte van controllers zonder software sturing.

Op de TempProtector dient te worden ingesteld op welke MAXIMALE Temperatuursgrens de lampen dienen te worden uitgeschakeld. Als het warmer wordt dan de ingestelde MAXIMALE Temperatuursgrens zal de TempProtector een lamp uitschakelen, en gaat zo door totdat de temperatuur weer gezakt is. Door de ingebouwde veiligheidstimer zal het opnieuw inschakelen pas na 30 minuten gebeuren. Hiermee wordt voorkomen dat gasontladingslampen opnieuw worden ingeschakeld terwijl ze nog erg warm zijn. De lamp kan rustig afkoelen, wat de levensduur van de lamp ten goede komt. Er zal te allen tijde 1 lamp aan blijven, ongeacht de bereikte temperatuur.

De extra's is de TempProtector, de lamp-aansturing met een veiligheidstimer van 30 minuten om gasontladingslampen te beschermen tegen te snel inschakelen. Tevens zorgt deze veiligheidstimer voor stapsgewijs inschakelen van de lampen. Dit resulteert in lagere opstartstromen. Met deze nieuwste technologie heeft u geen last meer van enorme piekstromen, het ontstaan van vonken en aan/uit schakelproblemen zoals bij conventionele relais-schakelaars

    Er zijn (nog) geen klantbeoordelingen van dit product. Wees de eerste!

    Beoordeling schrijven

Er is helaas nog geen zoekhulp beschikbaar voor dit product.

In deze categorie vindt u uitsluitend standaard schakelkasten. Uiteraard zijn ook custom-made schakelborden mogelijk.

Mogelijke toevoegingen zijn: thermostaat die willekeurig lampen uitschakelen als het te warm wordt, fasecontrol, SMS-doormelding, om- en om-schakelborden enz.

Indien u iets dergelijks wenst dan kunnen wij uiteraard hiervoor een offerte verzorgen.


Geen Schakelborden gevonden die u zocht? Probeer: SMS Com Switchbox Compleet 2x600W