Advies op maat Ruime voorraad Uitsluitend A-merken Growcenter Noord Kweekbenodigheden & Plantenvoeding Tel: 06-44274761 growcenter.noord@gmail.com
Nederlands English

Voodoo Juice 1 liter

terugvolgende
€ 65,00

Voodoo Juice is samengesteld door twee onderzoekers en bestaat uit een vloeibare oplossing van vijf microbenstammen, waarvan er één een stikstofbinder is. Deze microben vestigen zich in het wortelsysteem van de plant en vergemakkelijken de omzetting van organische en chemische voedingsstoffen.

Voodoo Juice is geen mycorrhizaal mengsel. Elke vier liter bevat 200 miljard microben die voedingsstoffen omzetten in biobeschikbare vormen en een explosieve groei van het wortelstelsel stimuleren (tot maximaal 90% meer wortelgroei dan bij de controleplanten in de test), waardoor planten beter in staat zijn essentiële voedingsstoffen en vocht op te nemen.

 

    Er zijn (nog) geen klantbeoordelingen van dit product. Wees de eerste!

    Beoordeling schrijven

Er is helaas nog geen zoekhulp beschikbaar voor dit product.

Advanced Nutrients heeft een lijn ontwikkeld van meer dan 70 producten die specifiek gericht zijn op de teelt van dichotomische korte dag planten. Deze producten omvatten de nieuwste ontdekkingen op het gebied van het volledige spectrum aan macro- en microvoedingsmiddelen, aminozuren, hormonen, vitaminen, enzymen, gist en gistextracten, microben en nuttige bacterien en schimmels.

Advanced Nutrients levert tevens natuurlijke producten voor de bestrijding van insecten, schimmels en bacterien


Geen Advanced Nutrients gevonden die u zocht? Probeer: Voodoo Juice 1 liter