Advies op maat Ruime voorraad Uitsluitend A-merken Growcenter Noord Kweekbenodigheden & Plantenvoeding Tel: 06-44274761 growcenter.noord@gmail.com
Nederlands English

Woma Nr2 Wortelstimulator 5 liter

terugvolgende
€ 280,00

Woma nummer 2 is een wortelstimulator die zeer krachtig werkt. Zo krachtig zelfs dat wanneer het om een bloeiend gewas gaat het maximaal 3 weken meegegeven mag worden. Dit komt door de uitgebalanceerde mix van hormonen.

Woma Nr 2 kan op alle mediums meegegeven worden. Bij een blijvend groeiend gewas (moederplant) kan het blijvend meegegeven worden.

Het middel zorgt voor een zeer sterk en vertakt wortelgestel. Een verbeterde en gelijkmatige groei van het gewas. Het aanslaan van de plant zal zichtbaar verbeterd worden.

    Er zijn (nog) geen klantbeoordelingen van dit product. Wees de eerste!

    Beoordeling schrijven

Er is helaas nog geen zoekhulp beschikbaar voor dit product.

Woma Plantenvoeding is ontstaan omdat zij het anders willen doen dan de rest. Woma wilde iets ontwikkelen dat vrij simpel is, maar zeer effectief. Na een paar jaar testen met voedingsstoffen heeft Woma de juiste combinaties weten te maken. Haar uitgangspunten "kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid" heeft zij daarbij niet uit het oog verloren

Na uitvoerig testen is Woma Plantenvoeding met het 1 2 3 concept gekomen. Drie middelen, dat is alles wat je nodig hebt om tot een zeer mooi eindresultaat te komen.


Geen Woma Voeding gevonden die u zocht? Probeer: Woma Nr2 Wortelstimulator 5 liter