Advies op maat Ruime voorraad Uitsluitend A-merken Growcenter-Noord Tuinbouwmaterialen Terraria & paludaria Polijsterweg 8d Tel: 020-3542769 growcenter.noord@gmail.com
Nederlands English

Hy-Pro Wortelstimulator 1 liter

terugvolgende
€ 34,50

Planten staan in hun levenscyclus steeds voor nieuwe uitdagingen. Elke levensfase heeft z'n eigen behoeften waaraan moet worden voldaan zodat een plant optimaal kan groeien. Ook voor de kweker van de plant leidt dit steeds tot aanpassingen in de toediening van voeding. Het beste is de basis: de wortels van de plant.

Een plant is voor de voedselvoorziening afhankelijk van het wortelstelsel. Via de wortels die ze zelf ontwikkelen, nemen ze voeding op. Dus een wijdvertakt en gezond wortelstelsel zorgt voor een goede voedingsmiddelen aanvoer. Door het toedienen van HY-PRO Rootstimulator kan dit wortelstelsel gestimuleerd worden zodat een solide basis voor de plant ontstaat.

Natuurlijk stellen planten meer eisen aan hun omgeving. Zo speelt het klimaat waarin ze opgroeien (binnen of buiten) een rol. Evenals een stabiele pH-waarde van de grond. Ook hiervoor heeft HY-PRO speciale hulpmiddelen in het assortiment, zoals HY-PRO PH-.

HY-PRO Rootstimulator kan worden toegevoegd met het gietwater of bevloeiingsysteem. Het kan tegelijkertijd met HY-PRO Terra (voorplanten op aarde) of HYDRO A/B (voor planten op hydrocultuur) worden toegediend. Wij adviseren de Rootstimulator aan te lengen met water inde verhouding 1:200. Dit komt neer op 5 ml. per liter water. Bij voorkeur per keer de hoeveelheid aanmaken die nodig is voor ein behandeling.

Hy-pro rootstimulator kan worden toegevoegd met het gietwater of bevloeiingsysteem. Het kan tegelijkertijd met hy-pro Terra (voorplanten op aarde) of HYDRO A/B (voor planten op hydrocultuur) worden toegediend.
 

    Er zijn (nog) geen klantbeoordelingen van dit product. Wees de eerste!

    Beoordeling schrijven

Er is helaas nog geen zoekhulp beschikbaar voor dit product.

Klanten die dit artikel kochten, kochten ook

Planten die buiten hun natuurlijke omgeving opgroeien, hebben niet genoeg aan potgrond en water. Ze kunnen wel wat extra voedingsstoffen gebruiken. Voor een mooie compacte groei en een uitbundige bloei, levert HY-PRO een unieke serie producten. Ze zijn ontstaan vanuit intensief onderzoek en vijftien jaar kweekervaring.

Waar de meeste plantenvoeding slechts ingredienten voor een bepaalde levensfase van planten biedt, levert HY-PRO producten voor de totale levensduur. De ingredienten in onze producten brengen planten in evenwicht en bevorderen het vermogen om selectief ionen (zoutconcentraten) op te nemen.

HY-PRO wordt alom gewaardeerd om de uitzonderlijke kwaliteit en gebruiksgemak van de producten. Onze formule is dan ook gebaseerd op eenvoud. Alles wat planten aan voeding nodig hebben, zit waar mogelijk in een product.


Geen Hy-Pro gevonden die u zocht? Probeer: Hy-Pro Wortelstimulator 1 liter