Advies op maat Ruime voorraad Uitsluitend A-merken Growcenter-Noord Tuinbouwmaterialen Terraria & paludaria Polijsterweg 8d Tel: 020-3542769 growcenter.noord@gmail.com
Nederlands English

Droognet (Hangend) 60 cm rond

terugvolgende
€ 22,50

Drogen van fruit en noten is iets dat zorgvuldig moet worden gedaan. Drogen kan alleen als er voldoende luchtstroming is. Daarom is het droognet zowel rondom als onder en boven in hoge mate luchtdoorlatend. De metalen ringen maken het tot een functioneel en solide geheel.

Als u het klimaat in uw schuur of zolder onvoldoende kunt controleren of gewoon om hygiene redenen, kunt u dit ook doen in een klimaat tentje. Deze tentjes moeten dan wel met een goede afzuiger worden uitgerust en eventueel een verwarming. Sappig fruit bevat veel water. Het is belangrijk om het grootste gedeelte van dit vocht snel te laten verdampen om rotting tegen te gaan. Iets verwarmde lucht kan meer vocht afvoeren als koelere lucht.

Heb je het droognet een tijdje niet nodig? Geen probleem. In elkaar gevouwen blijft er slechts een klein pakketje over.

- 8 laags

Dit droognet is uitermate handig in gebruik. Het is slechts een kwestie van uitpakken, omhoog trekken en ophangen. Simpel, snel en stevig. Halve wanden.
 

    Er zijn (nog) geen klantbeoordelingen van dit product. Wees de eerste!

    Beoordeling schrijven

Er is helaas nog geen zoekhulp beschikbaar voor dit product.

Droognetten, Droogrekjes, en diverse scharen.
Geen Nabewerking gevonden die u zocht? Probeer: Droognet (Hangend) 60 cm rond