Advies op maat Ruime voorraad Uitsluitend A-merken Growcenter-Noord Tuinbouwmaterialen Terraria & paludaria Polijsterweg 8d Tel: 020-3542769 growcenter.noord@gmail.com
Nederlands English

Pro-XL Pro-Enzymen 5 liter

terugvolgende
€ 182,80

De Pro-enzymen van PRO-XL zijn ideaal geschikt om uw plant te beschermen tegen wortelziektes. Ook zorgen de Pro-enzymen ervoor dat er een betere luchtregulering is in het substraat. Hierdoor zal de plant optimaal groeien en een betere ontwikkeling hebben.

De enzymen zorgen ervoor dat dode wortels eenvoudig worden omgezet naar mineralen en suikers. Hierdoor wordt de kans op infecties aanzienlijk verkleind. Een reinigende bodem is belangrijk als men een goed eindresultaat wilt behalen.

Toevoeging: Voeg bij elke waterbeurt 25 ml per 100 liter. 1 keer per week 50 ml per 100 liter. Bij spoelen 100 ml per 100 liter.Voeg bij elke waterbeurt 25 ml per 100 liter. 1 keer per week 50 ml per 100 liter. Bij spoelen 100 ml per 100 liter.

    Er zijn (nog) geen klantbeoordelingen van dit product. Wees de eerste!

    Beoordeling schrijven

Er is helaas nog geen zoekhulp beschikbaar voor dit product.

Pro XL CO2 voeding heeft een unieke voeding samengesteld voor het optimaal kweken met co2. Doordat de plant harder gaat groeien als er toevoeging van CO2 in de ruimte plaatsvindt, is het uiterst belangrijk dat men de juiste voeding gebruikt.

De plant heeft een zeer complete voeding nodig om optimaal te kunnen ontwikkelen. De producten van PRO-XL bevatten alle voedingsstoffen die een plant nodig heeft om optimaal resultaat te behalen als men met CO2 kweekt.

Om eventuele voedingstekorten aan te vullen of om een evenwicht te herstellen biedt PRO-XL voeding de losse componenten aan.
Geen Pro XL CO2 voeding gevonden die u zocht? Probeer: Pro-XL Pro-Enzymen 5 liter